365 dagar senare är vi mycket nöjda

Nyheter | 2015-09-16
  • 365 dagar senare är vi mycket nöjda
    365 dagar senare är vi mycket nöjda

NY HEMSIDA
För exakt 365 dagar sedan lanserade vi en helt ny hemsida med ny design och nya funktioner. Så här ett år efter lansering är vi mycket nöjda med vår hemsida, funktionen den fyller och alla nya besökare den genererar. Arbetet bakom sidan är stort och vi jobbar kontinuerligt med att förbättra sidan för att tillgodose användarnas behov och för att göra den ännu mera användarvänlig.

PRODUKTDATABAS
Då Purus har ett gediget produktsortiment ville vi dessutom göra det enklare för våra kunder att hitta bland våra tusentals produkter, så produktdatabasen inte bara utökades och förbättrades den byggdes in i hemsidan. Idag är vår produktdatabas vårt viktigaste verktyg och platsen där du hittar information om produkterna, laddar ner dokument, bilder, typgodkännande med mera.

PURUS MEDIA BANK
Samtidigt som hemsidan fick en ny form, lanserade vi Purus Media Bank, en extern mediabank som gör det möjligt för kunder och press att på ett enkelt sätt själva kunna ladda ner bilder, dokument, filmer osv. om Purus och våra produkter.

I samband med lanseringen av vår nya hemsida stärkte vi även den gemensamma profilen på våra marknader. Ett unisont utseende för ett större avtryck.

Nu väntar ett nytt år av ständiga förbättringar av hemsidan. Allt för att ha en så väl fungerande sida som möjligt.

-