Badrumsinredaren Noemi Ivanova pratar badrumsdrömmar

Nyheter | 2016-03-01
  • Badrumsinredaren Noemi Ivanova pratar badrumsdrömmar
    Badrumsinredaren Noemi Ivanova pratar badrumsdrömmar

TRÄFFA NOEMI OCH PRATA BADRUMSDRÖMMAR

Ta chansen att prata badrumsdrömmar med Noemi Ivanova på Badrumsdrömmar.
Noemi har mångårig erfarenhet av badrum och är van att hjälpa kunder till sina badrumsdrömmar. Hon har övergripande koll på vilka trender som råder inom kakel & klinker samt vilka olika badrumsmöbler, blandare och övrigt som finns på marknaden.

Tack vare sin breda kunskap (från färg & form till våtrumsregler) kan hon guida dig rätt i alla val och underlätta inför besluten som du möter på vägen. För det kommer att vara många!

Hon kommer finnas på plats i vår monter (D:30) på Stora Villamässan i Malmö fredag och lördag 4-5 mars. Som badrumsinredare hjälper Noemi dig med allt från första badrumsinspirationen för att komma igång och hur du ska tänka kring planeringen av badrummet, till att vara med dig hela vägen till din färdiga badrumsdröm.

Så kom till vår monter den 4-5 mars när Noemi finns på plats och ta hjälp av hennes kunskaper som badrumsinredare.

BLOGGEN BADRUMSDRÖMMAR

Noemi Ivanova och Therese Eldh driver bloggen Badrumsdrömmar. Badrumsdrömmar är en oberoende blogg som älskar badrum, dusch, toalett och allt där emellan. Bloggen startade som en reaktion på att det saknades en inspirerande och vacker blogg för badrum. Sedan starten 2012 har de visat över 300 badrum, duschar och toaletter att inspireras av inför en renovering. De har sedan starten fått många frågor från sina läsare där de efterfrågat idéer och råd kring sina badrumsprojekt.

-