Bekänn färg. Våga gå hela vägen.

Blogginlägg | 2015-10-14
  • Bekänn färg. Våga gå hela vägen.
    Bekänn färg. Våga gå hela vägen.

Badrummet - Ett rum där dagen startar, ett rum där vi spenderar mer tid, ett rum där vi vill vara själva, ett rum där personlig valfrihet är stor.

Med detta i åtanke formades Purus Limited Edition, designbrunnar med färgade rostfria silar. En inredningsdetalj som andas lyx och som ger dig möjlighet att skapa en unik och stilren golvyta i badrummet.

Låt detaljerna vara avgörande, ta fram din personlighet och skapa rätt känsla i ditt badrum. Bekänn färg. Vem är du? Gold, Onyx eller Rose Gold? Gold: utstrålar klassisk elegans med ett tidlöst uttryck. Rose Gold: inger en varm känsla och sätter extra guldkant på tillvaron. Onyx: sobert medveten, personlig och mystisk.

Med Purus Limited Edition kan du vara säker på att du skapar en unik känsla i ditt badrum. En känsla som får dig att trivas varje dag. En känsla som andas lyx.

Purus designbrunnar är exempel på hur kreativitet och utveckling kan förändra något vi tar för givet. Den innovativa designen ger större plats för din personliga stil. Golvbrunnarna i Purus Limited Edition har samma funktion, teknik och kvalitet som våra traditionella golvbrunnar men med en form och design som ger större valfrihet.

Låt dig inspireras mer av Purus Limited Edition.

-