När vardagen flyttar utomhus

Pressmeddelanden | 2014-06-05
  • När vardagen flyttar utomhus
    När vardagen flyttar utomhus
  • När vardagen flyttar utomhus
    När vardagen flyttar utomhus

Purus har över 50 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av både serietillverkade produkter och skräddarsydda lösningar i rostfritt stål. Detta har gjort Purus till ledande leverantör och samarbetspartner för köksfabrikanter och konsulter som ställer krav på funktion, hygien och hållbarhet.

Eftersom trenden med matlagning i det fria ökar har Purus skapat en rostfri bänk för utekök. Bänken är ett perfekt komplement till grillen och för den som vill tillaga maten utomhus. Om man är professionell kock eller helt enkelt bara vill ha bra kvalitet bör man ta en titt på Purus sortiment av rostfria bänkar.

För den matlagningsintresserade är en Purus diskbänk ett bra alternativ eftersom den är slitstark och vattentålig. Den hantverksmässiga tillverkningen gör det möjligt att få en skräddarsydd diskbänkslösning för uteköket, t. ex. storlek på bänken, antal hyllor eller formen på disklådan.

Purus har inlett ett samarbete med Daniel Müllern, till vardags gastronomisk ledare på Ystads Saltsjöbad, nu aktuell som finalist i Köksmästarna på Kanal 5. Daniel har tillsammans med Purus tagit fram en utebänk efter sina önskemål.

Fördelarna med en diskbänk i rostfritt stål är bland annat att det är lätt att hålla en god hygien i köket. Dessutom håller den bättre än likvärdiga produkter eftersom Purus limmar på fibermaterial som gör diskbänken hård underifrån och därmed tåligare.

- Vill man beställa en Purus diskbänk eller utebänk efter egna önskemål så ska man kontakta sin köksleverantör, säger Jörgen Reiman Ehle, Kommunikationschef Purus.

-