Purus anställer två nya säljare på södra distriktet

Företagsnyheter | 2014-07-15

På Purus har det skett en del förändringar i säljstyrkan de senaste månaderna, Stefan Nilsson som tidigare varit ansvarig för det södra distriktet är numera Key Account Manager, OEM och Produktspecialist. På södra distriktet är numera två nya personer ansvariga, uppdelat på Sydöst och Sydväst, och Patrik Utbult som idag är ansvarig för B2C försäljning på det östra distriktet har sagt upp sig och slutar hos oss i slutet av augusti detta år.

 

Sydväst - Peter Mauritzon som de senaste 9 åren varit på TA Hydronics kommer ta sig an det sydvästra distriktet. Innan han arbetade på TA Hydronics arbetade han som säljare för Mora Armatur men har även hunnit med några år på Onninen och Skoogs VVS. Peter är en ambitiös och driven säljare med bra tekniskt kunnande. Vi hälsar honom välkommen till Purus!

 

Sydöst - Per Andersson som de senaste 8 åren varit på Broen kommer ta sig an det sydöstra distriktet. Innan Per arbetade på Broen var han på IFÖ i 19 år men har hunnit med några år på Ahlsell i Visby dessförinnan. Per är ambitiös och noggrann i sitt arbete. Vi hälsar honom välkommen till Purus!

 

Öst – Patrik Utbult slutar hos oss efter 2 år. Vi tackar Patrik för goda insatser och önskar honom lycka till med sin nya utmaning hos Dahl.