Rita och planera en diskbänk till ditt kök

Nyheter | 2017-02-06
  • Rita och planera en diskbänk till ditt kök
    Rita och planera en diskbänk till ditt kök

RITA DIN DISKBÄNK MED VÅRT PLANERINGSVERKTYG
Varje diskbänk är unik och bjuder på olika valmöjligheter. Ta möjligheten att skapa och planera en diskbänk till ditt kök, helt efter dina önskemål och behov, på ett lätt och överskådligt sätt. Vårt planeringsverktyg ”Rita din diskbänk” gör det enkelt att anpassa utseende och funktion efter dina behov och kökets stil. Vi har tre olika modeller av diskbänkar i rostfritt stål - Basic, Original och Premium. Basic har enkla val som inte kräver så många beslut och går att få i valfri längd. Original ger dig ett stort utbud av valmöjligheter och flexibilitet på mått, tjocklek och djup. Premium är vår exklusiva diskbänk i 4 mm tjock plåt som ger en solid och lyxig känsla. Alla modeller håller självklart samma höga kvalitet och är tillverkade för hand i Sverige.

DESIGN & FUNKTIONALITET
Rostfritt stål är lättskött och kräver ingen regelbunden ytbehandling som till exempel trä och sten. Våra rostfria diskbänkar har en snygg design och skapar en härlig och stilren miljö som är både funktionell och lättskött. Eftersom disklådan och diskbänken är tillverkade i ett och samma stycke finns inga skarvar som samlar smuts och bakterier. Den rostfria plåten är slipad och borstad för att ge en vacker mattblank yta som är väldigt förlåtande mot repor.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/MOxO6ZCY_uQ" frameborder="0" allowfullscreen=""></iframe>


NORDENS STÖRSTA TILLVERKARE
Purus är en av Nordens största tillverkare av diskbänkar och inredningar i rostfritt stål. Över 50 års erfarenhet av utveckling och tillverkning av både serietillverkade produkter och skräddarsydda lösningar i rostfritt stål har gjort Purus till ledande leverantör och samarbetspartner för köksfabrikanter och konsulter.

-