Rose Gold - Ett personligare val

Pressmeddelanden | 2015-09-09
  • Rose Gold - Ett personligare val
    Rose Gold - Ett personligare val

LYFT HELHETSINTRYCKET I DET PERSONLIGA BADRUMMET
Badrummet är på väg att bli ett av hemmets mest personliga rum med inspiration från resor och hotellmiljöer. Ett rum där dagen startar, ett rum där vi spenderar allt mer tid, ett rum där vi vill vara själv och ett rum där personlig valfrihet är stor. En stark trend är kakel, klinker och mosaik med metallisk lyster. Här passar Purus nya golvbrunnar i serien Limited Edition: Onyx, Gold och Rose Gold. Med dessa modeller kan du lyfta helhetsintrycket i det personliga badrummet.

LÅT VACKRA DETALJER SKAPA EN HELHET I DITT BADRUM
Valet blev enkelt när vi skulle lansera en ny nyans i Purus Limited Edition. Rose Gold blev självklar. En vacker färg som inger en varm känsla med ett behagligt lyster och som passar till det mesta. Rose Gold är en inredningsdetalj som förskönar och som skapar en harmonisk helhet i ditt badrum. En extra guldkant på tillvaron helt enkelt.

GOLVBRUNNAR ÄR INREDNING
Med våra designbrunnar har vi tänkt ett steg längre, de är inte bara golvbrunnar, de är inredning. De har samma funktion och kvalitet som traditionella golvbrunnar, men en form och design som ger större valfrihet. Placera dem väggnära eller som duschavgränsning och resultatet är en mer enhetlig och stilren golvyta i duschutrymmet. Låt vackra detaljer vara avgörande och skapa rätt känsla i ditt badrum.

Vill du se hela vårt sortiment av Limited Edition, gå till vår kampanjsida:
www.purus.se/limitededition

-