Så kan du spendera mer tid utomhus

Nyheter | 2015-06-12
  • Så kan du spendera mer tid utomhus
    Så kan du spendera mer tid utomhus
  • Så kan du spendera mer tid utomhus
    Så kan du spendera mer tid utomhus

Aldrig förr har det varit så aktuellt att laga sin mat utomhus. Det ligger i tiden att odla sina rotfrukter och bär i växthus och pallkragar eller att så sina örter i sin egen örtträdgård. Kombinationen av att odla själv, skörda och i direkt anslutning kunna tillaga maten utomhus är ju som pricken över i. Det smakar till och med lite bättre när man avnjuter sin måltid.

Vi vet att grillen är en självklar samlingsplats i varje svensk trädgård och vi ser att allt fler och fler även väljer att flytta ut sitt kök de varma månaderna om året, därför tog vi fram ett robust utekök i rostfritt stål lagom till sommaren. Vårt utekök Purus Garden är helt tillverkat i rostfritt stål, ett material som är både slitstarkt och hygieniskt och som lämpar sig bra för utomhusbruk. Hyllorna under bänken är praktiska för förvaring och tappkranen med Gardena-koppling är enkel att koppla direkt till trädgårdsslangen.

Det praktiska väderskyddet går att köpa som tillbehör och ger dig möjlighet att behålla din bänk fin år efter år. Purus Garden ger dig möjlighet att vara ute och laga din mat hela sommaren.

-