Ska du också grilla i helgen?

Nyheter | 2016-06-03
  • Ska du också grilla i helgen?
    Ska du också grilla i helgen?

Sommaren är här, solen skiner och planeringen av helgens middagar är säkerligen i full gång. Vädret får oss alla att vilja spendera mer tid utomhus. 

DANIEL MÜLLERN BJUDER PÅ ETT VÄLSMAKANDE GRILLRECEPT
Aldrig förr har det varit så aktuellt att laga sin mat utomhus. Och så smakar det ju alltid lite bättre när man avnjuter sin måltid utomhus. Men vad ska du grilla då? Samma gamla vanliga? Eller är det kanske dags för ett nytt grillrecept, helgen till ära? Stjärnkocken Daniel Müllern bjuder på ett välsmakande grillrecept med äppelrökt lammbog, kolgrillade lökar, getost och lavendelhonung. Perfekt för sommarens alla grillkvällar. Här hittar du Daniel Müllerns grillrecept.

KÖKET FLYTTAR UTOMHUS
Vi vet att grillen är en självklar samlingsplats i varje svensk trädgård och att allt fler väljer att flytta ut sitt kök de varma månaderna om året. Komplettera grillen med Purus Garden – ett robust utekök helt tillverkad i rostfritt stål vilket gör den perfekt vid matlagning utomhus, dels av hygieniska skäl men likväl av dess tåliga och slitstarka yta. Läs mer om Purus Garden här.

-