Stil & funktion i köket

Nyheter | 2015-09-08
  • Stil & funktion i köket
    Stil & funktion i köket

Ett kök ska givetvis vara stilfullt och vackert att se på men det måste också uppfylla en viss funktion. Det ska vara praktiskt, lättarbetat och ha funktionella lösningar. Varje kök har sina speciella förutsättningar och det gäller att hitta de optimala lösningarna just för dig. Diskbänken är en av de detaljer som är viktiga i köket så diskbänkens placering är en avgörande aspekt men likaså dess material då den är en av de saker som syns mest. Vi anser att diskbänken är en grundläggande del av inredningen i ett vackert och väl genomtänkt kök.

Vår nya diskbänkserie Basic är både klassisk och modern och tillverkad helt i rostfritt stål. Den har samma höga kvalitet som våra övriga diskbänkar men vi har förenklat för kunden genom smarta val och på så vis skapat en mer prisvärd produkt. Materialet i rostfritt stål är både funktionellt och har en tidlös design. Rostfritt stål är dessutom både slitstarkt, hygieniskt och lätt att rengöra och perfekt för dig som ställer krav på funktion, hygien och hållbarhet.

För att höja helhetsintrycket av Basic diskbänken har vi även tagit fram matchande tillbehör som passar perfekt i kombination till bänken, skärbrädor i trä och glas, diskställ och sköljskålar i plast och rostfritt stål. Och liksom till våra andra diskbänkar kan man beställa diskmedelspump, propp och avfallskvarn.

Vill du planera och rita upp din Basic diskbänk gå till vårt planeringsverktyg på hemsidan:
www.purus.se/ritadindiskbank

-