Verkar utan att synas

Pressmeddelanden | 2015-02-24
  • Verkar utan att synas
    Verkar utan att synas
  • Verkar utan att synas
    Verkar utan att synas

Vår filosofi är att se brunnen som en osynlig del av inredningen i badrummet. Därför har vi vidareutvecklat vår tidigare produkt Purus Square från att vara en fyrkantig sil med mönster eller färg till en klinkerram där man har möjligheten att lägga samma klinker som på det övriga golvet i badrummet. Vi har valt att kalla denna nya produkt Purus Square Tile Insert så att den följer samma linje som våra tidigare designbrunnar med samma funktion, Purus Corner & Line Tile Insert.

PURUS SQUARE TILE INSERT
Med en smidig installation och en beprövad, säker konstruktion är Square Tile Insert ett bra val när det är dags för en ny golvbrunn eller vid renovering av befintlig. Square Tile Insert består av tre delar; klinkerlåda, hårsil och klinkerram och är i rostfritt stål. Ramens låga kanter gör den mindre synlig ovanifrån vilket skapar en känsla av att brunnen är ett med golvet.
Formatet 150x150 mm passar alla Purus brunnar med Ø150 mm. Det finns även anvisningar i innerramen för att kunna ansluta ett 40 mm utloppsrör från ett badkar.

LYFT UTSEENDET PÅ BADRUMMET
Helhetsintrycket är viktigt för att skapa rätt känsla och inredningsdesign är kanske inte det första man tänker på när det gäller golvbrunnar. Men tack vare ny smart design lyfter Purus Square Tile Insert utseendet på vilket badrum som helst. Utan att det syns. Square Tile Insert ligger i topp både vad gäller funktion och design och lyfter utseendet på vilket badrum som helst då det är en diskret lösning som flyttar fokus från brunnen till golvet.

-